2009. március 13., péntek

Lépcsők

*****

*****

*****

*****

*****

*****

*****

*****


Ezeknek a sok színű és különböző alakú lépcsőknek, van egy közös tulajdonságuk. Még ha nem is közvetlenül, de mindegyik a Budai várban a Halászbástyához vezetnek.

4 megjegyzés:

Andor Marton írta...

Tetszik az 1., 6. es 5. kep. Talan meg hatasosabb lett volna egy portre es egy valamivel szimetrikusabb valtozat (az 5.-nel). Amugy ez nem ugy nez ki mintha Udvarhely lenne. Vagy?

Vass Lehel írta...

Koszonom szepen,
igen tenyleg nem Udvarhely, ugyanis a mult héten Budapesten tetten egy 2 napos villam látogatást, es amig a haveromat vartam, hogy intézze ügyes bajos dolgait, azalatt kimentem a Halászbástyához, es közben keszitettem néhany felvételt.

Unknown írta...

Szerintem is vannak itt nagyon jo kepek, gratulalok! Foleg az elso, es a hatodik jon be nekem is, de a Hdr is jol sikerult szerintem, az elozo bejegyzesbol! Amugy koszonom a kedves szavakat, orvendek, hogy vannak kepeim amik tettszenek! Sajnos nagyon elfoglalt voltam az utobbi hetekben, es nem toltottem uj kepeket, na de most szerdan lejar a fo projektem, es aztan bepotolom!

Vass Lehel írta...

z@li,Köszönöm szépen a biztatást, és örültem, hogy tetszik néhány fotóm, én is igyekszem csak lassan de remélem biztosan.