2009. március 26., csütörtök

Ablakok


> Csak egyszerűen megtetszett... <

2009. március 13., péntek

Lépcsők

*****

*****

*****

*****

*****

*****

*****

*****


Ezeknek a sok színű és különböző alakú lépcsőknek, van egy közös tulajdonságuk. Még ha nem is közvetlenül, de mindegyik a Budai várban a Halászbástyához vezetnek.

Hdr - utca


Az első Hdr képem, utcarészlet amely megtalálható a Budai vár környékén

2009. március 10., kedd

Fakitermelés

> már csak az elszállításra várnak <


> sorban, egymáson <


> megbélyegezve <

*****

*****

> útra készen <

Gyermekkorunk egyik legkedveltebb szórakozo helye volt a Kerek Erdő. A minap éppen arra jártam, és hamar rá kellett jönnöm, hogy lassan, lassan más nevet kell adni neki. Lehet lassan Kocka Erdő, Fél Kerek Erdő, vagy éppen Idomtalan Alakú Erdő. És ennek a fő oka a töméntelen fa kitermelés.

2009. március 9., hétfő

Speed

Florynak ajánlom, ezt a szép piros kamionos fotót :-)

2009. március 4., szerda

Krosszpálya napjainkban

> A két dísztribün, ahonnan a versenybíróság, a rendezőség, a protokoll személyzet, és még jó néhány ismerős meg koma, innen nézték, illetve izgulták végig a futamokat. <

> valamikor tusoló lehetett a versenyzők számára <


> Ide álltak fel a versenyzők a győzelmi mámorban,
és itt vették át a kis díjakat. <



Valamikor még nem is olyan régen volt Udvarhelynek egy motocross pályája. Volt itt rendezve több nemzetközi cross motor verseny, amiben részt vettek csónakos motorral, és sima egyes motorral is. Nagy volt a hangulat annak idején szombat és vasárnaponként a délelőtti órákban. Aztán itt rendezték minden évben kétszer, egyszer tavasszal ,és egyszer ősszel az országos bajnokság egyik futamát is. A tavaly viszont elmaradt minden, de remélhetőleg ez a szórakoztató, crossmotoros sport nem fogja cserbenhagyni azokat akik rendszerességgel kilátogattak ide a helyszínre.